How to Buy ?

Bagaimana cara untuk membeli dari web kudaku4man.my ?Pilih produk anda

Cara beli yang mudah. Apabila anda mencari produk yang dikehendaki, tekan Tambah pada butang cart. Anda akan diarahkan ke laman Shopping cart, di mana anda boleh melihat semua item dalam keranjang belanja anda, mengemas kini kuantiti produk atau mengeluarkan satu atau lebih item dari Cart itu. Jika anda ingin kembali ke melayari dan membeli-belah untuk produk lain, tekan butang Teruskan membeli-belah.

Maklumat penghantaran

Tekan butang Checkout untuk memuktamadkan pesanan anda. Jika anda seorang pelanggan baru yang anda akan perlu membuat akaun pengguna dengan mengisi borang pendaftaran kami. Ini hanya akan mengambil masa lebih kurang 1-2 minit masa anda, dan kemudian anda akan dapat memuktamadkan perintah itu. Jika alamat penghantaran anda tidak sepadan dengan alamat bil, sila pilih Enter baru pilihan alamat penghantaran dan masukkan semua maklumat yang diperlukan. Alamat mesti tepat. Jika alamat penghantaran yang dinyatakan salah maka pihak kami tidak bertanggungjawab. Pemulangan produk oleh Pos Laju kepada pengirim memakan masa 1 minggu hari bekerja. Penghantaran kedua adalah akan dikenakan bayaran yang akan dinyatakan oleh pihak kami. Alamat PO Box tidak diterima Pos Laju.

Memuktamadkan pesanan anda

Untuk membuat tempahan, sila pilih kaedah pembayaran pilihan anda dan menggunakan ruang Comments untuk menambah maklumat tambahan. Jika anda bersetuju dengan Terma dan Syarat ini, tekan butang Buat pesanan untuk bergerak ke langkah seterusnya.

Pesanan anda adalah rahsia & pihak kami tidak akan mendedahkan kepada sesiapa. Ini soal perbadi dan harga diri seseorang.

Ramai pelanggan yang Review produk dengan menggunakan nama samaran.

Terima kasih.